Hétköznapi hülyeségeink, khm...

Hétköznapokról. Hétköznapi (és ünnepi) hülyeségekről. Médiáról és álhírekről, kommunikációról, összefüggésekről. Macskákról. Mindenről, ami látható és hallható, befogadható vagy befogadhatatlan. Khm...

Friss topikok

  • LightRain: @jozinho: Mert XVI. Lajos nem értette... (2010.09.22. 11:47) Érthetetlen sportjaink: a pétanque
  • Kelta: A hölgy teljesen szakszerűnek tűnik. Engem a minap csaknem meglincseltek a kollégák, mikor két ren... (2010.06.17. 08:34) Női sportriporter
  • fufufu: A műúszás után már csak egy ugrás a műkúszás, amely hasonló szabályok szerint zajlik, csak víz nél... (2009.02.22. 19:41) Érthetetlen sportjaink: a műúszás
  • LightRain: Köszönöm visszajelzésedet! Terveink között szerepel a pétanque, a foci, a szinkronúszás és a póker... (2008.12.10. 12:44) Érthetetlen sportjaink: a curling

Álhírek 8. - avagy hommage a Trunkó Barna

2011.02.18. 14:57 LightRain

"Ciklusokon átívelő takarékossági programra van szükség!" - mondta a bevásárlásból hazaérkező férj, miközben kivette a szatyorból a feleségének vett saját márkás intim betétet.


"Márpedig rengeteg más külföldi gyümölcs is van...! - kiáltotta el magát sértődötten egy fideszes honatya az LMP új adócsomagjának parlamenti vitájában, amely a nem hazai gyümölcsök megadóztatásáról szólt.


Aaaannnyira hiányzik az ellenzék, így aaaannnyira unalmas! - szomorodott el két fideszes parlamenti képviselő, aztán barkochbázni kezdtek, melyre a válaszokat az igen és a nem gombok megnyomásával jelezték egymásnak, hogy ne zavarják a Tisztelt Ház munkáját.


Van máááásik! - kiáltotta a jól ismert mondást Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője azon a sajtótájékoztatón, ahol újságírók a drága autói után érdeklődtek.


A Magyar Régészeti Társaság tiszteletbeli tagjává választotta Budai Gyulát, a Fidesz elszámoltatási kormánybiztosát az elmúlt évben folytatott kitartó és eredményes, sok esetben új szakmai innovációkat bemutató csontváz-kutatási munkájáért.

Szólj hozzá!

Címkék: álhírek

A bejegyzés trackback címe:

https://khm-khm.blog.hu/api/trackback/id/tr602670617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása