Hétköznapi hülyeségeink, khm...

Hétköznapokról. Hétköznapi (és ünnepi) hülyeségekről. Médiáról és álhírekről, kommunikációról, összefüggésekről. Macskákról. Mindenről, ami látható és hallható, befogadható vagy befogadhatatlan. Khm...

Friss topikok

  • LightRain: @jozinho: Mert XVI. Lajos nem értette... (2010.09.22. 11:47) Érthetetlen sportjaink: a pétanque
  • Kelta: A hölgy teljesen szakszerűnek tűnik. Engem a minap csaknem meglincseltek a kollégák, mikor két ren... (2010.06.17. 08:34) Női sportriporter
  • fufufu: A műúszás után már csak egy ugrás a műkúszás, amely hasonló szabályok szerint zajlik, csak víz nél... (2009.02.22. 19:41) Érthetetlen sportjaink: a műúszás
  • LightRain: Köszönöm visszajelzésedet! Terveink között szerepel a pétanque, a foci, a szinkronúszás és a póker... (2008.12.10. 12:44) Érthetetlen sportjaink: a curling

Szigorít a bank

2009.04.08. 07:58 LightRain

Kedves Ügyfél
Város
Utca u. 1/c.

Tárgy: Hitelszerződés egyoldalú módosítása

Tisztelt Kedves Ügyfél!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy mivel a gazdasági-pénzügyi válság elég komoly bajba sodorta bankunkat, és fosunk attól, hogy nem tudjuk kivenni az előre, évek óta tervezett profitunkat, egyoldalúan változtatunk 2145/K-2007/WER-007-es szerződésszámú hitelszerződésén.
Bankunk alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy a kamata 2009. január 1-jétől, tehát visszamenőleg megduplázódik. Ha további hitelt szeretne felvenni, azt nagyon gyorsan felejtse el. De ha mégis arra merészkedik, hogy pénzt kérjen tőlünk, az alábbi hitelfelvételi szigorításokra számíthat a hitelbírálat során:

  • Bekérethetjükaz általános iskolai osztályfőnökét, hogy megtudjuk, annak idején hogyan gazdálkodott a zsebpénzével, és időben fizette-e be az osztálykirándulásra a pénzt.
  • Feltehetünk - ránézésre is zavart - szexuális szokásairól direkt és indirekt kérdéseket.
  • Hirtelen felszólításra belenézhetünk pénztárcájába, amikor éppen a bankunk akármelyik fiókjában sorban áll. (Ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy előzetes tárgyalásban vagyunk az összes többi pénzintézettel és közszolgáltatóval, ahol valaha sorban állt, hogy megtehessük ezt a nagyon fontos hitelminősítési eljárást.)
  • Bármikor betoppanhatunk a vasárnapi ebéd közben lakására, hogy megnézzük, mi az ebéd. (Hitelbíráló munkatársaink kedvence egyébként a rántott hús, sült krumplival és uborkasalátával.)

Reméljük, továbbra is ügyfelünk lesz, és teljes megelégedettséggel veszi igénybe pénzügyi szolgáltatásainkat.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! Ha nekünk megéri, segítünk!

Budapest, 2009. április 1.

Tisztelettel:

Dr. Nagyonnagy Igazgató
elnök-vezérigazgató

Nyomulós Könyöklő
ügyfélszolgálati vezérigazgató-helyettes

Szólj hozzá!

Címkék: bank

A bejegyzés trackback címe:

https://khm-khm.blog.hu/api/trackback/id/tr721053180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása