Hétköznapi hülyeségeink, khm...

Hétköznapokról. Hétköznapi (és ünnepi) hülyeségekről. Médiáról és álhírekről, kommunikációról, összefüggésekről. Macskákról. Mindenről, ami látható és hallható, befogadható vagy befogadhatatlan. Khm...

Friss topikok

  • LightRain: @jozinho: Mert XVI. Lajos nem értette... (2010.09.22. 11:47) Érthetetlen sportjaink: a pétanque
  • Kelta: A hölgy teljesen szakszerűnek tűnik. Engem a minap csaknem meglincseltek a kollégák, mikor két ren... (2010.06.17. 08:34) Női sportriporter
  • fufufu: A műúszás után már csak egy ugrás a műkúszás, amely hasonló szabályok szerint zajlik, csak víz nél... (2009.02.22. 19:41) Érthetetlen sportjaink: a műúszás
  • LightRain: Köszönöm visszajelzésedet! Terveink között szerepel a pétanque, a foci, a szinkronúszás és a póker... (2008.12.10. 12:44) Érthetetlen sportjaink: a curling

Női sportriporter

2010.06.16. 08:24 LightRain

Szeretettel köszöntöm Önöket, kedves nézőink!
Nagy rangadóra készülünk, a VB egyik legfontosabb mérkőzésére. Az olaszok természetesen kék felsőben és fehér, rövid nadrágban fognak játszani, és valami eszeveszetten jóképűek. A brazil játékosok ma kék rövid nadrágot és gyönyörű sárga felsőt húztak elképesztően jó felső testükre. A sárga felsőben van egy apró kék csík, a mez enyhén karcsúsított.
A norvég játékvezető idős, családos, de jól kereső férfi, enyén őszülő hajjal. Két lánya van, a nagyobbik most kezdi meg az oslói egyetemet, tavaly volt egy barátja, de azóta már szakítottak. A bíró egyébként jól él feleségével, de 10 éve komoly válságba kerültek, mert a férfi túl sokat dolgozott, a nő ezért megcsalta egy kollégájával. A két gyerek egyébként nagyon sokat tett azért, hogy a szülők együtt maradjanak.

A 15. percben járunk, egyelőre 0-0.

A 3-as számú olasz hátvéd, akinek jól láthatóan gyűrű van az ujján, jól tartja a védelmet. Erősnek tűnik, innen fentről. Indul az olasz támadás, már a hosszú hajú csatárnál van, de jajj! Felvágta egy jóképű, enyhén kreol börű, napsütötte brazil védő. Úristen, mi lesz ezzel a csodaszép olasz ékkel?! Nagyon fáj neki... Ne haragudjanak a kedves nézők, hogy néha a riporter is elérzékenyül...

A 30. percben továbbra is 0-0.

Nos, hála az Istennek nem lett nagyobb baja a csatárnak, aki mégis cserét kér. Jön helyette, ha jó látom, egy fiatalos, csintalan, igazi csillagszemű ragazzo, huhh... Azt nem látom innen rendesen, hogy milyen waxot vagy zselét kent a hajára, de teljesen vizes hatást kelt. Csere tehát.

45. perc: még mindig 0-0.

Szabadrúgást kaptak a brazilok, az olasz kaputól nem messze, de nem is távol. Az olasz játékosok beálltak a sorfalba, amih..., meglehetősen... huhh, szexi látvány. A brazil játékos, aki készül elvégezni a szabadrúgást, behajol, hogy beállítsa a labdát, és gyönyörű barnás tincsei előre lógnak az arcába. Most fölnéz. Nagyon szugerálja a kapust. Úgy tudom, elszerette a barátnőjét, ezért dühös rá. Elrúgja! Góól! Micsoda lövés! (Brazília-Olaszország: 1-0) Szegény kapus, szegény olaszok, jajj, Istenen, úgy magamhoz szorítanám őket, egyenként. Különösen azt a pajkos, három gyerekes apukát a bal szélen. Nagyon szomorúak az olaszok. És jóképűek.

A házasságát rendbe hozó bíró sípol: szünet.

Nem volt csere egyik oldalon sem, stabil kapcsolatban élnek együtt, én is úgy gondolom, nem lett volna indokolt. Az olaszok bevizezték a hajukat, és nagyon szigorú, elszánt arcot vágnak. Nagyon bíztató a tekintetük... És szép.
Jól látom, az olasz irányító középpályás a szünetben megborotválkozott volna? Nézzem csak... Nem, nem, tévedtem, bocsánat.

A 60. percben a brazilok továbbra is vezetnek 1-0-ra.

Szóval, állítólag a brazil támadó összejött valami svéd modellel, de nem bírták egymást. Hm, ezt nem is csodálom, mégiscsak más vér. Aztán néhány évvel később, amikor a csatár az angol Boltontól a holland Ajaxhoz igazolt, a csaj elhagyta. A pletykák szerint beleszeretett a Bolton középpályásába, egy spanyol amorozóba. Hm, ezen persze nincs mit csodálnunk. Azóta a modellel jól élnek, már családalapításban és templomi esküvőben gondolkoznak.

75. perc: Brazília - Olaszország még mindig 1-0.

A két szövetség sajtóközleménye szerint a két csapat játékosai csak hetente egyszer szexelhetnek, mert az elviszi az erejüket meg a figyelmüket. Ezt értem ugyebár. Azt egyelőre nem sikerült kiderítenem, melyik szállodában szálltak meg.
A mezek közben egyre átlátszóbbak, nagyon szép..., hm. Jujj, az egyik olasz játékost felrúgják! Szegénykém, Istenem, nagyon fáj neki... De milyen szép fogai vannak! Jajj, drága, majd az orvos fúj rád valami fagyasztót, és elmúúúlik, de ha ez sem segít, megpuszilom.

Vége a meccsnek, az olaszok végül egyenlítettek, 1-1 lett a vége. És ez így igazságos. Nagyon szépek voltak, jól szórakozhattunk. Most pedig reklám, és utána visszajövünk az elemzéssel.

 

1 komment

Címkék: sport labdarúgás

A bejegyzés trackback címe:

https://khm-khm.blog.hu/api/trackback/id/tr62085319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelta · http://vakerda.blog.hu 2010.06.17. 08:34:11

A hölgy teljesen szakszerűnek tűnik. Engem a minap csaknem meglincseltek a kollégák, mikor két rendelés közt kinéztem a konyhából a nagy esemény tiszteletére felszerelt kocsmai plazmatévére és megkérdeztem, hogy "És ma este kik fognak labdázni?"
Aztán megmondták, hogy az olaszok meg a brazilok.
süti beállítások módosítása