Hétköznapi hülyeségeink, khm...

Hétköznapokról. Hétköznapi (és ünnepi) hülyeségekről. Médiáról és álhírekről, kommunikációról, összefüggésekről. Macskákról. Mindenről, ami látható és hallható, befogadható vagy befogadhatatlan. Khm...

Friss topikok

  • LightRain: @jozinho: Mert XVI. Lajos nem értette... (2010.09.22. 11:47) Érthetetlen sportjaink: a pétanque
  • Kelta: A hölgy teljesen szakszerűnek tűnik. Engem a minap csaknem meglincseltek a kollégák, mikor két ren... (2010.06.17. 08:34) Női sportriporter
  • fufufu: A műúszás után már csak egy ugrás a műkúszás, amely hasonló szabályok szerint zajlik, csak víz nél... (2009.02.22. 19:41) Érthetetlen sportjaink: a műúszás
  • LightRain: Köszönöm visszajelzésedet! Terveink között szerepel a pétanque, a foci, a szinkronúszás és a póker... (2008.12.10. 12:44) Érthetetlen sportjaink: a curling

"Párbeszéd" politikusok között

2009.03.09. 15:49 LightRain

- Most egy nagyon blikkfangosat mondok, hogy holnap a bulvárlapok is átvegyék, mert maga az én politikai ellenfelem - mondta a televíziós vitaműsorban politikus 1.
- Ismerem ezt a technikát, nekem is vannak kommunikációs tanácsadóim - mosolyodott el erre politikus 2. - Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy amit az előbb velem kapcsolatban mondott, az hülyeség és ráadásul hazugság is.
- Tudom, ilyenkor ezt kell csinálni, ügyes - böffentette vissza politikus 1. - A másikat ellényegteleníteni..., hm, de ezt figyelje: egy közvélemény-kutatás szerint maga sohasem mond igazat!
- Nézze, Ön is tudja, hogy nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni - mosolyodott el saját válaszán politikus 2.
- Nehogy azt gondolja, hogy el tudja terelni arról a figyelmet, hogy csak Önnel foglalkozzunk ebben a médianyilvános interjúban, és ne azzal, amit nekem kellett volna tennem ebben az országban - támadott újra politikus 1.
- Hááát, akkor foglalkozzunk velem, ez nekem tetszik - csavart egyet a taktikázáson politikus 2.
- Ez igaz, azt már nem! - vágott közbe politikus 1. - Akkor inkább beszéljünk arról, hogy Önnek nincs is programja...
- Dehogynem, most mennem kell lassan a gyerekekért az iskolába - röhögött vissza politikus 2. - De várjon, ne veszekedjünk, összefogást sürgetek!
- Én is! Én is! Én mondtam előbb!! - üvöltött a mikrofonba politikus 1.
- Már elkésett - vigyorodott el kajánul politikus 2. - Holnap a sajtó már rólam fog szólni.
- A fenébe... - rándult görcsbe politikus 1. keze, aztán vakargatta az orrát, és maga elé bambult.
- No, abba hagyhajtjuk vagy kerüljön még jobban megalázásra? - élvezkedett politikus 2.
Ezt már azonban nem bírta elviselni politikus 1. és elkezdett a stúdióban táncolni. "Minél bénább, annál jobb" - mormogta magában tanácsadói intelmeit politikus 1.
Több se kellett politikus 2-nek, kikapta az operatőr kezéből a kamerát, maga elé fordította és ezt kiáltotta bele a "magas nézettségnek": - Igazságot Magyarországnak! Adják vissza Vlagyivosztokot!"

A nézők pedig szép lassan elkapcsoltak az Animal Planet-re, ahol éppen egy színvonalas természetfilm ment rivalizáló állatokról.

Szólj hozzá!

Címkék: mese politikus bagzás

A bejegyzés trackback címe:

https://khm-khm.blog.hu/api/trackback/id/tr23991586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása